Muzika

"The Babe Barbarella" predstavio novi singl "Učinit ću sve"

"The Babe Barbarella" predstavio novi singl "Učinit ću sve"
Foto: N.N. | "The Babe Barbarella" predstavio novi singl "Učinit ću sve"

Popularni bend "The Babe Barbarella" iz Bihaća juče je predstavio novi singl i video-spot za pjesmu "Učinit ću sve", koja dolazi nakon brojnih pozitivnih kritika koje je bend dobio za numeru "Nema vremena", a tematika novog singla je ono sa čime se svi suočavamo svakodnevno.

"Teme života, smrti i ljubavi koju susrećemo u svakodnevnom životu su niti koje se provlače kroz pjesmu i spot. Smisao života i nošenje sa brojnim odlukama koje donosimo u različitim životnim situacijama su odraz našeg karaktera", rekao je Zosko Handukić, frontmen bihaćkog sastava.

Članovi benda ističu da spot za ovu pjesmu čini da numeru prisvojimo i razvijemo je zavisno od naših pogleda na svijet.

"Ljubitelji romantike će kroz nostalgiju osjetiti treptaje srca i leptiriće u stomaku.

Borci za pravdu će nastojati priču završiti sretnim završetkom. Oni skeptični uvijek će tražiti misteriju i pozadinsku priču u kojoj se krije tajna. Koji ste vi",  upitao je Handukić.

Većina scena za video-spot singla "Učinit ću sve" snimljena je u Bihaću, a kadrovi koji su snimljeni sa automobilom uhvaćeni su na dvije lokacije - Dobovsko i Lipa.

"Tražili smo lokacije koje mogu prikazati ono što smo zamislili u svojim glava, nije bilo lako, ali kad si ograničen novčano, onda je sve jednostavno. Većina scena je snimana u gradskoj jezgri grada Bihaća", naveo je Handukić.

U novom video-spotu nalazi se i dramatična scena koja je snimljena na krovu jedne zgrade, a sam frontmen ističe da je ovaj detalj u spotu bio najveći izazov za bend.

"Zanimljiva scena na zgradi je kad se penjem na ivicu zgrade. Znači, držao sam se filozofije holivudskog glumca Toma Kruza da sve rizične scene snimim sam", prisjetio se kroz smijeh Handukić.

Osim frontmena benda, u spotu se pojavljuju i gitarista Arslan Handukić, kao i model i glumica Amna Kečaković. Za realizaciju video-spota bio je zadužen "Lege Artis Foto & Video studio".

Singl "Učinit ću sve" je još jedan u nizu poznatog sastava iz Bihaća, a članovi benda ističu da na njemu nisu morali dugo da rade.

"Inače, autorske pjesme se brzo snimaju. Ako imaš gotov proizvod i ako nema puno filozofije, sve se uradi za dva do tri dana, a ostale detalje rješava producent. Otprilike smo pjesmu snimili za pet dana", istakao je Handukić.

Za mastering pjesme "Učinit ću sve" bio je zadužen "Amadeus Music Studio" i Nemdžad Alić. Članovi benda najavljuju da će i dalje nastaviti sa promocijom autorskog rada, te ističu da su već sada u pripremi novi singlovi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije