Muzika

"Tropiko bend" se vraća na scenu: Promovisan novi spot (VIDEO)

"Tropiko bend" se vraća na scenu: Promovisan novi spot (VIDEO)
Foto: Screenshot YouTube | "Tropiko bend" se vraća na scenu: Promovisan novi spot (VIDEO)

"Tropiko bend" večeras je održao promociju novog spota za pjesmu "Moj Beograde", koji najavljuje dugoočekuvani album nakon osam godina.

Jedan od najpopularnijih pop sastava na našim prostorima medija je predstavio novi projekat i ponosno najavio nove pjesme koje će uskoro ugledati svjetlost dana.

Nova numera totalno je drugačija od svih dosadašnjih, a s druge strane bend je zadržao svoju prepoznatljivost i stari duh.

Na veliko iznenađenje mnogih, momci su promenili tim saradnika, pa tako pesmu potpusuju Dragan Brajović Braja i Bojan Vasić, te su u spotu glavne uloge pripale Dunji Radičević i Momčilu Simiću.

Na još veće iznenađenje, za menadžment nastupa odabrali su jednog od najpoznatijih menadžera Boška Jankovića, koji je godinama sarađivao sa Marijom Šerifović, Lepom Brenom, Tonijem Cetinskim i drugima.

"Pored ove pesme pripremamo i druge pesme koje će se naći na novom albumu, a uskoro sledi i velika promocija na kojoj ćemo sve to predstaviti. Takođe u narednom periodu planiramo veliki koncert u Beogradu kako bi se odužili publici koja nam tokom svih ovoh godina daje podršku, a s druge strane to smo joj i dužni jer dugo nismo objavili CD. Zahvaljujem se svim porodicama članova našeg benda koje su nas podržale od početka, a nadam se i do svih numera na albumu", rekao je Aleksandar Cvetković između ostalog za medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije