Muzika

U maju tri koncerta Muzičke škole "Vlado Milošević"

U maju tri koncerta Muzičke škole "Vlado Milošević"
Foto: N.N. | U maju tri koncerta Muzičke škole "Vlado Milošević"

BANJALUKA - Učenici i profesori banjalučke Srednje muzičke škole "Vlado Milošević", koji su u tekućoj školskoj godini ostvarili zapažene rezultate u svijetu muzike, održaće tri koncerta ovog mjeseca, i to 10, 14. i 27. maja, a svi će biti održani u Velikoj koncertnoj sali Banskog dvora u Banjaluci u istoj satnici sa početkom u 20 časova. Ulaz na sve koncerte je slobodan.

"Učenici iz naše škole u ovoj školskoj godini učestvovali su na mnogobrojnim takmičenjima i osvojili su veliki broj nagrada", saopšteno je iz kancelarije Damira Jovanića, direktora ove škole.

Na prvom nastupu zakazanom za petak nastupiće hor Srednje muzičke škole "Vlado Milošević" Banjaluka, a publiku očekuje cjelovečernji koncert na kojem će nastupiti bivši i sadašnji učenici škole, pod dirigentskom palicom profesora Radiše Račića.

Drugi zakazani koncert, kako je saopšteno, biće održan u okviru manifestacije "Proljeće u Banjaluci", a na istom će nastupiti profesori škole.

"Koncert, već tradicionalan, prava je prilika da se profesori predstave kao izvođači i da i van učionice budu pedagoški primjer đacima i publici", saopštili su iz Muzičke škole "Vlado Milošević".

Posljednji u nizu koncerata, zakazan za 27. maj, biće koncert đaka.

"Najuspješniji đaci koji tokom čitave godine vrijedno rade i nastupaju na mnogobrojnim takmičenjima i javnim manifestacijama u zemlji i regionu imaće priliku i čast da najave završetak školske godine", najavili su iz Muzičke škole.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije