Muzika

"Van Gogh" "zapalio" publiku

"Van Gogh" "zapalio" publiku
Foto: N.N. | "Van Gogh" "zapalio" publiku

Koncertima bendova K.O.B., "Racija" i "Van Gogh", u kojima je uživala brojna publika, završena je manifestacija "Laktaško ljeto".

Nastup regionalnih velikana rokenrol scene, kao i domaćih bendova, održan je u subotu uveče ispred sportske dvorane u Laktašima.

Pred publikom je prvo zasvirao sastav K.O.B. iz Kostajnice, koji je svojim autorskim singlovima zagrijao okupljene.

"Trudimo se da sviramo što više možemo, jer takva je priroda ovog posla. I naredni planovi su da što više sviramo i da što više snimamo. Na nama je da budimo ovu scenu", rekao je Vanja Cvijanović, frontmen benda K.O.B.

Nakon benda iz Kostajnice, pozornica je pripala sastavu "Racija" iz Banjaluke, a bend je obradama najvećih rokenrol hitova u čvrstom zvuku, kao i autorskim numerama, oduševio okupljene građane Laktaša.

"Za ovu priliku smo spremili jedan fin i zanimljiv nastup. Drago nam je što dijelmo binu s našim prijateljima iz benda K.O.B. Hoćemo da probudimo rokenrol scenu i drago nam je što postoji odziv na ovu manifestaciju. Ovo je i prilika za nas da predstavimo svoj autorski materijal", rekao je Lazar Jović, pjevač benda "Racija".

Najavio je da će na jesen publici predstaviti još nekoliko autorskih singlova koji će biti praćeni video-spotovima.

Najburniju reakciju publike izazvao je nastup benda "Van Gogh", čiji je frontmen Zvonimir Đukić Đule najavio dobru zabavu, što je i ispunjeno.

"Sviramo i predstavljamo neke stare, ali i nove pesme, i želimo, dok je još lepog vremena, da se s ljudima lepo provedemo", rekao je Đule.

Dodao je da je ovo bilo najbogatije koncertno ljeto za "Van Gogh" u 33 godine postojanja, te istakao da mu je drago da je tako u godini kada završavaju 10. studijski album.

Obogaćena turistička ponuda Laktaša

Boris Spasojević, predsjednik Skupštine opštine Laktaši, istakao je da je zadovoljan manifestacijama koje su održavane u proteklom periodu u saradnji s Turističkom organizacijom Laktaša.

"Mi smo se trudili da privučemo što veći broj turista iz okoline, ali nadam se da je i naše stanovništvo uživalo u proteklom periodu. Ova manifestacija doprinosi turističkoj ponudi Laktaša, i svake godine vidimo da je sve veći broj posjetilaca koji dolaze u Laktaše", rekao je Spasojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije