Muzika

Van Gogov rokenrol vatromet iznad Crne Gore

Van Gogov rokenrol vatromet iznad Crne Gore
Foto: Marko Egde | Van Gogov rokenrol vatromet iznad Crne Gore

Grupa Van Gog je prve večeri tradicionalnog Sea Dance festivala žestokim gitarskim rifovima zaparala nebo iznad Crne Gore.

Pred više hiljada posjetilaca dogodio se sedamdesetpetominutni rokenrol vatromet kroz set listu najvećih hitova grupe!

Raspoloženi Đule je na samom početku koncerta pozvao publiku da gromoglasnim radosnim hukom pozdravi otvaranje festivala u organizaciji Exita! 

Frontmen Van Goga je istakao kako Exit tim 18 godina unazad svojim kulturnim sadržajima budi zdravu regionalnu inicijativu i pozitivnu energiju spajanja različitih senzibiliteta, kroz osjećaj tolerancije i razumevanja.

Po završetku nastupa članovi Van Goga imali su tu čast da upoznaju jednog od svojih muzičkih idola, legendarnog Nail Rodžersa! Time se po riječima članova benda ispunio još jedan njihov dejčački san.

Na svim zvaničnim drušvenim mrežama grupe Van Gog, uskoro će se pojaviti i novi singl, kao najava njihovog desetog po redu studijskog albuma, koji se očekuje na jesen.

Zanimljivo je da je najveća pohvala za nastup benda "Van Gogh" stigla od članova grupe "Chic", koji su nastup domaćih rokera na "Sea Dance" festivalu uporedili s koncertima grupa "Foo Fighters" i "Muse".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije