Muzika

Velikani rokenrola sviraju za bajkere

Velikani rokenrola sviraju za bajkere
Velikani rokenrola sviraju za bajkere

Prvi veliki "Moto fest" u organizaciji Motokluba "Stršljen" biće održan 25. i 26. maja u Banjaluci na tvrđavi Kastel.

Organizatori ove manifestacije najavljuju bogat muzički program, gdje će se publici predstaviti poznati regionalni bendovi "Atheist Rap", "Psihomodo pop", "Ritam nereda" i "Van Gogh".

Osim velikih regionalnih muzičkih imena, na banjalučkoj tvrđavi će zasvirati i domaći bendovi "Ultrazvuk" i "Jahači magle", a priliku da se predstave i zabave publiku imaće i škotski muzičar Džo Kojl te sastavi "Tribute Azra" i "Tribute EKV".

Organizatori prvog "Moto festa", članovi Kluba "Stršljen", istakli su da će dnevna ulaznica koštati tri KM, pet KM će koštati ulaznica za cjelodnevni program (koja vrijedi i za večernji koncert), a osam KM Banjalučani će morati izdvojiti za dvodnevnu ulaznicu.

Organizatori dodaju da će ulaz biti besplatan za sve motocikliste koji dođu na svojim dvotočkašima.

"Veliko nam je zadovoljstvo što će građani Banjaluke prvi put osjetiti niti bajkerskog duha slobode i imati priliku vidjeti i upoznati ljubitelje motora i motosportova iz regiona i inostranstva. Za uzvrat podarićemo već pomenuto gostoprimstvo i odličan muzički program svima onima koji poštuju i žive po bajkerskom kodeksu", naglasili su organizatori.

Nadolazeći "Moto fest" će imati i humanitarni karakter, pa su iz Motokluba "Stršljen" dodali da će sav prihod od prodaje ulaznica biti doniran onima kojima je novac najpotrebniji.

"Ovom prilikom nećemo zaboraviti ni na osobinu koja povezuje sve građane Banjaluke i ljubitelje motora, a to je humanost. Dio sredstava od prodaje ulaznica koji će se vršiti na dan održavanja 'Moto festa' Banjaluka doniraćemo djeci bez roditeljskog staranja. Za nas ovaj skup ne predstavlja samo još jedan događaj, jer je njegova važnost puno veća. Želimo da obezbijedimo njegov kontinutet, da Banjaluka postane destinacija i centar okupljanja ljudi koji gaje ljubav prema motosportu. Zato pozivamo sve zainteresovane da nas posjete i pomognu u realizaciji zajedničkog cilja", naglasili su organizatori.

Na velikom "Moto festu" okupljeni će moći vidjeti i predstavljanje motorizovanih policijskih snaga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije