Muzika

Pratite nas na Google news

"Vrapčići" 4. jula na Kastelu

"Vrapčići" 4. jula na Kastelu
Foto: N.N. | "Vrapčići" 4. jula na Kastelu
N.N.

Dječiji hor „Vrapčići“ održaće 4. jula koncert na banjalučkoj tvrđavi Kastel, sa početkom u 19.30.

Ovaj koncert biće uvod u proslavu velikog jubileja 25.godina Vrapčića koji hor počinje u septembru kada će objaviti i novi album "Tenis Kraljica"

Kako su najavili, koncert će biti održan uz vrhunsku koncertnu opremu, mnogobrojne članove hora koji sa nestrpljenjem očekuju veliki koncert a posebno oni najmlađi, te novi članovi koji će se predstaviti prvi put na ovako velikom koncertu.

Na koncertu će izvesti pjesme koje najmlađi najviše vole kao i premijerno nove pjesme koje su posebno pripremili za ovaj koncert.

“Atmosfera u horu je sjajna , svi se radujemo novom nastupu na našem najvećem koncertu uz nadu da će publika svojim dolaskom podržati naš hor i da će najmlađi ovaj koncert pamtiti a mnogi kao i do sada postati naši novi članovi.Na ovom koncertu učestvovaće i naši prijatelji iz vokalnog ateljea MaMa Vox. Dođite  da zajedno uživamo u našem koncertu, da pjevamo pjesme uz koje su generacije odrastale i da čujete naše nove pjesme koje ćemo objaviti na albumu ‘Tenis kraljica’”, sopštili su iz hora “Vrapčići”

Dječiji hor „Vrapčići“ osnovan je 1993. godine u Banjaluci. Do sada su objavili 14 izdanja, sa preko 100 pjesama i realizovali veliki broj spotova.

Održali su mnogobrojne koncerte u zemlji i inostranstvu, učestvovali na festivalima dječije muzike gdje su osvajali vrijedne nagrade.

Učestvovali su i na mnogo humanitarnih koncerata gdje su pomagali bolesnoj i nezbrinutoj djeci.

Hor „Vrapčići“ čine djeca uzrasta od 3-12 godina, i od osnivanja kroz redove hora je prošlo preko 1500 članova. Rad Dječijeg hora „Vrapčići“ veoma je poznat u cijeloj regiji Zapadnog Balkalna i šire.

Dječiji hor „Vrapčići“ od osnivanja omogućava djeci da se razvijaju kroz pjesmu, igru i scenski nastup čime postaju komunikativniji, kreativniji, samouvjereniji, čime se osnažuju njihove ličnosti i osposobljavaju se za uspješniji život kad odrastu.

“Posebno smo ponosni na afirmaciju stvaralaštva za djecu na kojem istrajavamo svih ovih godina objavljujući albume uz koje generacije odrastaju. Ova školska godina nam je takođe bila veoma uspješna . Održali smo koncerte u Republici Srpskoj i regionu, snimili nekoliko novih pjesama za album "Tenis Kraljica" kao i spot na terenima Novak u Beogradu”, saošteno je.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije