Muzika

Whitesnake 27. juna na Tašmajdanu

Whitesnake 27. juna na Tašmajdanu
Foto: Arhivska fotografija | Whitesnake 27. juna na Tašmajdanu

Jedan od najvećih i najpopularnijih bendova na ovim prostorima, britanski Whitesnake, nastupiće 27. juna na Stadionu Tašmajdan u Beogradu, u okviru svjetske ''''Flesh & Blood'''' turneje, najavili su danas organizatori.

Whitesnake proslavljaju 40 godina uspješne karijere, a Srbija im je uvijek bila jedna od omiljenih destinacija i sastavni dio turneje.

''Izuzetno sam počastvovan i zahvalan što četiri dekade, zajedno s milionima fanova širom svijeta, slavimo ljubav, dobru muziku i pozitivnu energiju. Hvala vam što ste zajedno sa nama u ovoj fascinantnoj misiji" naglašava čuveni pjevač Dejvid Caverdejl.

Whitesnake će na Tašmajdanu, pored legendarnih hitova ''Here I Go Again'', ''Is This Love'', ''Fool For Your Loving'' i ''Ain''t No Love In The Heart Of The City'', izvesti i numere sa novog albuma ''Flesh & Blood'' - ''Shut Up And Kiš Me'', "Trouble Is Your Middle Name'' i ''Hey You, You Make Me Rock''.

S obzirom da grad Zaječar nije mogao da obezbijedi adekvatne uslove za nastup grupe Whitesnake na Gitarijadi, promoter je donio odluku da premjesti koncert na Stadion Tašmajdan u Beogradu, gdje je Whitesnake održao svoj prvi srpski koncert 2006. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije