Muzika

"Za život žena": Koncert "One tri" 7. marta u Banskom dvoru

"Za život žena": Koncert "One tri" 7. marta u Banskom dvoru
Foto: Gradska uprava Banjaluka | "Za život žena": Koncert "One tri" 7. marta u Banskom dvoru

BANJALUKA - Povodom Međunarodnog dana žena umjetnice Maja Tatić, Svjetlana Vidović i Ružica Čavić, okupljene u sastavu "One tri", održaće koncert 7. marta u Koncertnoj dvorani Banskog dvora.

Kako je saopšteno iz Gradske uprave Banjaluka, "One tri" postale su prepoznatljive, kako u Banjaluci, tako i šire, te će i ovogodišnjim specijalnim repertoarom zasigurno oduševiti banjalučku publiku.

Riječ je o koncertu koji je dio ovogodišnje kampanje "Za život žena", a iste večeri biće upriličen i koktel na kojem će biti predstavljane kandidatkinje nominovane za titulu "Najinspirativnija Banjalučanka".

"Ovom prilikom vas podsjećamo da su u toku prijave za učešće u izboru za titulu 'Najinspirativnija Banjalučanka' iz oblasti nauke. Najkasnije do 5. marta svi zainteresovani mogu nominovati kandidatkinje, koje su svojim radom i ostvarenim rezultatima zaslužile da se nađu u ovogodišnjem izboru, a prijave, koje bi trebalo da sadrže biografiju kandidatkinje, potrebno je dostaviti na sljedeću adresu elektronske pošte: [email protected]", zaključeno je u saopštenju Gradske uprave Banjaluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije