Muzika

Zagrijavanje za Egzit uz Artbat i veliku žurku u Beogradu

Zagrijavanje za Egzit uz Artbat i veliku žurku u Beogradu
Foto: exitfest.org | Zagrijavanje za Egzit uz Artbat i veliku žurku u Beogradu

BEOGRAD - U duhu proslave 20. rođendana na Petrovaradinskoj tvrđavi od 13. do 16. avgusta, Egzit sprema i veliko beogradsko zagrijavanje 10. i 11. jula pod nazivom "No Sleep Till EXIT".

Na prostoru ispred kolosalnih silosa „Žitomlina“ na Dorćolu, tik uz Dunav, nastupiće trenutno najtraženiji di-džej duo na svetu Artbat, kojima će to biti prvi međunarodni nastup poslije četiri mjeseca pauze.

Biće to ujedno i prilika da u Beogradu predstave njihov novi hit „For A Feeling“, koji se ne skida sa svjetskih radio stanica još od objave u aprilu.

Uz ukrajinski di-džej duo 11. jula nastupiće još i Marko Nastić, Coeus, kao i Kristijan Molnar.

Samo dan ranije, u petak 10. jula, na scenu će stati reper Vojko V, Artan Lili, MAiKA, z++, Spejs Noksi, te di-džej Enžy i Britni!

Cijeli vikend zagrijavanja kojim i zvanično počinje obeležavanje dvadesetog rođendana Egzita, otvoriće "misteriozni di-džej i svojevrsna amajlija Egzit tima" Lutemania.

U srijedu, 17. juna tačno u podne, na prodajnim mjestima mreže Gigs Tix i u knjižarama Vulkan, ali i onlajn putem sajta, stiže prva, izuzetno ograničena količina ulaznica za veliko Egzit zagrijavanje u Beogradu.

Svi koji imaju ulaznice za Egzit, mogu svoju ulaznicu za prvu noć da dobiju potpuno besplatno, uz obaveznu prijavu putem kratkog onlajn formulara, a nakon prijave neophodno je da se na događaj ponese lični dokument, kao i Egzit ulaznica u fizičkoj ili elektronskoj formi, kako bi bila validirana na ulazu i nastavila da važi za Egzit u avgustu.

Kupci Egzit ulaznice ostvaruju popust i za subotu, te ih mogu kupiti sa čak 50% popusta. Kako bi ostvarili popust, postojeći i budući kupci Egzit ulaznica je potrebno da prate uputstva na sajtu gigstix.com.

Prvih 100 kupaca iz Novog Sada koji imaju Egzit ulaznicu, imaće i besplatan prevoz do Beograda i nazad za subotu, ukoliko svoju ulaznicu za "" nabave u sredu već u podne, na samom startu prodaje, a kako bi ostvarili pospust, dovoljno je da ponesu svoju Egzit ulaznicu na Gigstix prodajno mjesto u Pariskom magazinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije