Muzika

Zbog najavljene oluje, "Beer Fest" počinje 15. avgusta

Zbog najavljene oluje, "Beer Fest" počinje 15. avgusta
Foto: Beer Fest/Facebook | Zbog najavljene oluje, "Beer Fest" počinje 15. avgusta

Beogradski "Beer fest" neće početi sutra, kako je prvobitno najavljeno, već u četvrtak 15. avgusta, rekao je za Tanjug gradski sekretar za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darko Glavaš, navodeći da je razlog za to najavljeno loše vrijeme.

"Program od srede se prebacuje za ponedeljak, 19. avgust, zbog toga što je za sutra najavljena oluja. Nećemo da razmišljamo da li se nekome nešto može desiti", rekao je Glavaš.

Kako je dodao, od četvrtka će se program festivala odvijati regularno.

U međuvremenu, organizatori Belgrade Beer Festa potvrdili su da se otvaranje pomjera za četvrtak, a da festival traje i u ponedeljak, 19. avgusta, i naveli da je odluka donijeta uz konsultaciju sa svim stručnim službama koje učestvuju u bezbjednosnim procenama.

"Iako nismo srećni zbog novonastale situacije morali smo da preduzmemo sve mere, jer nam je bezbednost posetilaca festivala najvažnija. U toku su dogovori sa muzičkim grupama o određivanju novih termina nastupa o čemu ćemo javnost obavestiti u najkraćem mogućem roku", rečeno je u Beogradskoj kulturnoj mreži.

Tokom ovogodišnjeg "Beer Festa", biće održano 120 besplatnih koncerata na četiri bine, a između ostalih nastupiće i kultni gitarista grupe "The Smiths" Džoni Mar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije