Muzika

Zdravko Čolić objavio spot za pjesmu "Ničeg nije bilo između nas"

Zdravko Čolić objavio spot za pjesmu "Ničeg nije bilo između nas"
Foto: Youtube/Screenshot | Zdravko Čolić objavio spot za pjesmu "Ničeg nije bilo između nas"

Zdravko Čolić objavio danas na svom YouTube kanalu spot za pjesmu "Ničeg nije bilo između nas". U videu koji traje pet minuta možemo vidjeti mladi bračni par koji prolazi kroz emotivna iskušenja i krizne trenutke. Spot je sniman u Novom Sadu.

Ekipa Čolićevih saradnika odlučila se da ekranizaciju pjesme koju potpisuje Aleksandar Sretenović, a aranžman Nikša Bratoš uradi upravo na filmski način.

"Senzualnost scena koje smo snimali do sada nisu viđene u Zdravkovim spotovima. Morali smo unijeti magiju provokacije, zavođenja, priču koja će do kraja spota držati gledaoce u neizvesnosti." kaže Aleksandar Kerekes Keky, reditelj koji svoj vizuelni pečat ostavlja i na ovom video spotu.

"Prilikom slušanja ove pjesme sa saradnicima, znali smo da će ona definitivno dobiti svoj spot i da on mora biti drugačiji od ostalih jer tematika teksta to iziskuje", rekao je Čolić.

Ulogu supruge, mlade pijanistkinje, na maestralan način iznela je Agneta Azirović, dok je njen partner koga tumači Ivan Papić, u roli zgodnog profesionalnog plivača, zadužen za scene intrige i zavođenja sa sjajnom Helen Babić.

U okviru regionalne turneje "Ono malo sreće", Zdravko Čolić održaće koncerte u Zagrebu - Arena (20.oktobar), Tuzli Dvorana - Mejdan (3.novembar), Skoplju - Arena Boris Trajkovski ( 10.novembar).

(klix)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije