Muzika

Zigi Marli zvijezda druge večeri EXIT-a

Zigi Marli zvijezda druge večeri EXIT-a
Foto: N.N. | Zigi Marli zvijezda druge večeri EXIT-a

Rege ikona novog vremena Zigi Marli, sin legendarnog Boba Marlija, bio je glavna zvijezda druge večeri EXITA, jednog od najboljih muzičkih festivala u Evropi i svijetu.

Nakon nastupa Marlija na glavnu binu na Petrovaradinskoj tvrđavi izašao je Frenč Montana, jedan od najtraženijih svjetskih repera.

Odličnu atmosferu na dens areni, među ljubiteljima elektronske muzike, napravio je srpski di-džej svjetskog glasa Marko Nastić.

Ništa manje zanimljivo bilo je i na drugim festivalskim binama, poput "eksploziv stejdža", gdje su svirali hevimetal i pank bendovi, "Mašinka", "Helfriks", "Lajons lou", koji su bili predgrupe "Kokni redžektsima".

EXIT festival na Petrovaradinskoj tvrđavi trajaće do 15. jula, a na više od 40 festivalskih zona i bina nastupiće 1.000 izvođača, čija reputacija u svijetu moderne muzike nije mala.

Tako će, između ostalih, nastupiti i Grejs DŽons, Dejvid Geta, Elis Merton, Nina Kravic, Riči Hetin, "Dog it dog" /Dog Eat Dog/, "Slejvs", kao i mnoge druge zvijezde svjetske muzičke scene.

Organizator "Egzita" očekuje rekordnu festivalsku posjetu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije