Muzika

"Živjeti slobodno": Dr Nele Karajlić, TBF, "Zoster" i "Sopot" na Kastelu

"Živjeti slobodno": Dr Nele Karajlić, TBF, "Zoster" i "Sopot" na Kastelu
Foto: N.N. | "Živjeti slobodno": Dr Nele Karajlić, TBF, "Zoster" i "Sopot" na Kastelu

Povodom obilježavanja 9. maja, Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, Udruženje građana "Sloboda" organizuje događaj "Živjeti slobodno", u okviru kojeg će se realizovati brojni kulturni sadržaji, a nakon dvogodišnje pauze u realizaciji ovog događaja uzrokovane pandemijom virusa korona, organizatori najavljuju bogat program.

"Cilj ovog događaja je da kod mladih ljudi u našoj zemlji razvije vrijednosti za njegovanje tradicije antifašizma. Ovaj događaj tokom šest godina realizacije okupio je veliki broj mladih ujedinjenih u ovoj ideji, te kroz brojne kulturno-obrazovne sadržaje, muzičke koncerte, predstave, promocije, panel diskusije s interesantnim učesnicima, omogućio im da razviju svijest i pozitivnu ideju u očuvanju antifašističkih vrijednosti", saopštili su organizatori.

U okviru programa, saopšteno je dalje, "Živjeti slobodno", 14. maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel biće održan centralni muzički događaj, na kojem će nastupiti poznati regionalni bendovi i izvođači Dr Nele Karajlić, TBF, "Zoster" i "Sopot".

"Imajući u vidu da je muzika jedan od glavnih pokretača pozitivnih misli i ideja, i ove godine očekuje se dobra atmosfera uz puno pozitivne energije i želje da Banjaluka bude mjesto okupljanja svih onih koji prepoznaju i teže širenju ideje antifašizma", javljaju iz UG "Sloboda".

Cijena ulaznice u pretprodaji za ovaj događaj je 15 KM, a u prodaju će biti puštena ograničena količina ulaznica po ovoj cijeni. Ulaznice će biti dostupne putem online prodajnog sistema www.gigstix.ba, kao i na prodajnim mjestima širom BiH putem Gigstix prodajne mreže.    

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije