Muzika

"Živjeti slobodno": "Letu štuke" 11. maja u Klubu studenata Banjaluka

"Živjeti slobodno": "Letu štuke" 11. maja u Klubu studenata Banjaluka
Foto: Udruženje građana Sloboda | "Živjeti slobodno": "Letu štuke" 11. maja u Klubu studenata Banjaluka

BANJALUKA - Pod sloganom "Živjeti slobodno" Udruženje građana "Sloboda" i ove godine, povodom obilježavanja Međunarodnog dana pobjede nad fašizmom, za sve ljubitelje dobrog zvuka, 11. maja, u Klubu studenata Banjaluka (KSB), organizuje veliki koncert sarajevskog benda "Letu štuke".

Kako saopštavaju organizatori, ovaj sjajan muzički sastav pred banjalučkom publikom nastupiće u punom sastavu, predvođen Dinom Šaranom, jednim od najtalentovanijih i najuticajnijih regionalnih pop rock autora a početak koncerta zakazan je za 20 časova.

"Pripremite se da 11. maja u okviru događaja 'Živjeti slobodno' uživate u nezaboravnoj noći uz bezvremenske hitove poput 'Šutiš', 'Tesla', 'Zemlja gori', 'Minimalizam', 'Mjesto za dvoje', 'Supermarket' i koncert koji će vas podsjetiti na snagu muzike i slobode. Naš cilj je da uz muziku kao sinonim za slobodu, pozitivne vibracije, misli i ideje i muziku kao most koji je oduvijek spajao ljude, Banjaluku pozicioniramo kao centar okupljanja svih onih koji njeguju, slobodu, prave životne vrijednosti i ideju antifašizma”, poručili su organizatori.

Za banjalučki koncert benda "Letu štuke" već se sada traži ulaznica više, pa organizatori pozivaju publiku da svoje ulaznice nabavi što prije.

Ulaznice, po cijeni od 15 KM, mogu se kupiti u pretprodaji od danas u KSB-u, na Gigstix prodajnim mjestima, te putem online platforme  https://gigstix.ba/

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije