Muzika

"Zoster" 27. oktobra u banjalučkom Klubu studenata

"Zoster" 27. oktobra u banjalučkom Klubu studenata
Foto: Ustupljena fotografija | "Zoster" 27. oktobra u banjalučkom Klubu studenata

BANJALUKA - Banjalučki Klub studenata od 27. oktobra ponovo postaje mjesto najboljih svirki i odličnih nastupa najpoznatijih regionalnih bendova i izvođača, a koncertni program ove jeseni otvara nastup benda "Zoster".

Kako se navodi u saopštenju organizatora nastupa OK teama, riječ je o miljenicima banjalučke, ali i publike cijele regije koji su nedavno nakon osam godina objavili peti album pod nazivom "Najgori".

"Na oduševljenje njihove publike, poslije dugog čekanja, bend je sa novim albumom vrlo brzo pronašao put do svojih fanova, i već sa puštanjem prvih singlova, koji su prethodili finalnoj objavi albuma, vidjelo se i čulo da je riječ o fantastičnom zvuku i tekstovima", navedeno je u saopštenju.

Dalje se pojašnjava da su prvih pet singlova "Kuda idu svi ti ljudi", "Treba mi keš", "Čovjek želi da je ptica", "Čovjek zvani činjenica" i "Mozak na pašnjak", postali hitovi, koje je publika već na prvim nastupima benda pjevala u glas.

"Nove pjesme 'Jesam ti rekao', 'Bajna', 'Tadija', 'Ja sam svoje voljeno' i numera po kojoj album nosi ime 'Najgori' samo su potvrdile odlično novo izdanje benda 'Zoster', koje je od nedavno dostupno na svim platformama benda. Muziku i tekstove za sve pjesme napisao je frontmen benda Mario Knezović", navedeno je dalje uz napomenu će 27. oktobar u banjalučkom Klubu studenata biti odlična prilika da publika uživa u novim, ali i starim hitovima benda.

Ograničeni broj ulaznica po cijeni od 15 KM biće u prodaji putem prodajnog sistema www.gigstix.ba - online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice će se moći mogu kupiti i u banjalučkom Klubu studenata, a prodaja ulaznica na svim prodajnim mjestima počinje 27. septembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije