Pozornica

Aprilili Fest: Spremni za medeni mjesec i Hotel 88?

Aprilili Fest: Spremni za medeni mjesec i Hotel 88?
Foto: Ustupljena fotografija | Aprili Fest: Spremni za medeni mjesec i Hotel 88?

Najbolje su one komedije u kojima se podjednako dobro zabavljaju i glumci i publika. A upravo takva je predstava "Hotel 88" koja će uskoro nasmijati Banjalučane i njihove goste.

Ekipa hit predstave, među kojima i Andrija Kuzmanović, koji se proslavio i ulogom u filmu Toma, dolazi u grad na Vrbasu. Zaigrat će u SD Centar, drugog dana "Aprilili Festa".

Ova komedija je zapravo adaptirana verzija holivudskog teksta drame "Private lives" iz 1930. godine. Adaptaciju je uradila rediteljka Staša Koprivica i riječ je o pravom savremenom komadu u kojem možemo prepoznati likove iz svakodnevnog života poput "sales menadžera" ili blogerke, a gotovo da se svako i sam može prepoznati u nekoj situaciji.

Na prvi pogled idilična priča počinje kada Viktor i Ana dolaze u luksuzni hotel na moru kako bi tamo proveli savršen medeni mjesec. Sandra i Marko dolaze u isti hotel, sa istim ciljem. Tada počinje komedija koja je osvojila region i za koju je uvijek teško do ulaznica.

Kompletnu odgovornost za sve što vam se desi na ovoj predstavi, pa i za bol u stomaku, možete pripisati glumačkoj ekipi u sastavu Tamara Krcunović, Andrija Kuzmanović, Anđela Jovanović i Vladimir Aleksić.

Iako scenario ima prilično jasnu strukturu, ostalo je mnogo otvorenog prostora za improvizaciju glumaca, koji oni obilato koriste.

Humoristička predstava o intrigama na medenom mjesecu po pravilu završava oslobađajućim smijehom i pozitivnom notom. Ne vjerujte nam na riječ. Provjerite već 2. aprila u SD Centar u Banjaluci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije