Pozornica

"CreArt konferencija" 25. novembra u Banjaluci

"CreArt konferencija" 25. novembra u Banjaluci
Foto: Ustupljena fotografija | "CreArt konferencija" 25. novembra u Banjaluci

BANJALUKA - Drugo izdanje "CreArt konferencije" biće održano u subotu, 25. novembra, u Vijećnici Banskog dvora, sa početkom u 11 časova, a u organizaciji Udruženja za promociju kulture i umjetnosti "CreArt".

"CreArt konferencija" je osmišljena sa ciljem da se kroz pozitivne primjere iz domena kreativne industrije motivišu i edukuju prvenstveno studenti iz oblasti umjetnosti, ali i šira javnost.

"Konferencija će kroz niz edukativnih i inspirativnih predavanja mladim osobama ukazati na načine putem kojih mogu da primijene svoja znanja, vještine i talente u daljem profesionalnom razvoju", saopštili su organizatori.

Predavači ovogodišnje konferencije su Slobodan Trkulja, vođa sastava "Balkanopolis", svjetski poznati multiinstrumentalista, kompozitor i pjevač, Zoran Galić, uspješni filmski producent i Nataša Konjević, regionalno nagrađivana ilustratorka i muralistkinja.

"Drugo izdanje 'CreArt konferencije', pored inspirativnih predavanja, svim zainteresovanima nudi i mogućnost učešća na edukativnim radionicama koje će voditi pomenuti predavači. Ulaz na sve sadržaje je slobodan, ali je broj mjesta ograničen, te pozivamo sve zainteresovane da se prijave najkasnije do četvrtka, 23. novembra, putem linka:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5NZ4fqo9wBEYXKJ9kk60RJkBnJbRhCxT3QYl_Ou-vJdQa3Q/viewform?pli=1", zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije