Pozornica

DP RS uz djecu sa Daun sindromom

DP RS uz djecu sa Daun sindromom
Foto: N.N. | DP RS uz djecu sa Daun sindromom

BANJALUKA - Objavama na društvenim mrežama te emitovanjem snimaka svojih predstava na YouTube kanalu, Dječije pozorište RS svaki dan nastoji da zaokupira pažnju roditelja i djece i da alatima koji su danas jedino dostupni popravi raspoloženje svojim pratiocima.

"Maksimom 'Budite uz Dječije pozorište, Dječije pozorište je uz vas' nastojimo da pozitivnom energijom podsjetimo na ono što smo činili, ali i na ono što svi mi danas činimo jedni za druge kako bismo pobijedili atmosferu izolovanosti koju je nametnuo opaki virus korona", poručili su iz DP RS.

S istom sviješću, da i pojedinačnim angažmanom doprinesu optimizmu, djeluje i nekoliko članova ansambla, među kojima i Aleksandra Spasojević.

Aleksandra, koja godinama uspješno sarađuje sa Down syndrome centrom u Banjaluci, osmislila je virtuelne radionice koje pomažu da i ovi mališani aktivno i kreativno provode vrijeme, uz ekrane svojih računara i tableta.

"Aleksandra je osmislila virtuelne radionice koje pomažu da i ovi mališani aktivno i kreativno provode vrijeme uz svoje računare i tablete", saopštili su iz DP RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije