Pozornica

Druženje sa Snješkom Bijelićem večeras u Snješkovu

Druženje sa Snješkom Bijelićem večeras u Snješkovu
Foto: N.N. | Druženje sa Snješkom Bijelićem večeras u Snješkovu

BANJALUKA - U “Snješkovu” u Dječijem pozorištu RS, danas u 18 časova roditelji imaju priliku da djecu dovedu na druženje sa Snješkom Bijelićem i svima omiljeno oslikavanje lica.

Nina Ratković, budući pedagog, u kostimu vilenjeka - pomoćnika Djeda Mraza iscrtavaće magiju zimskih, ali i drugih motiva na dejčijim licima.

Boje koje se koriste su isključivo namijenjene za oslikavanje lica, lako se uklanjaju i ne izazivaju iritacije.

Danas u 11.00 časova na programu je bila maštaonica sa Jelenom Kojović-Tepić. Mališani su se upoznali sa Trbom i Dugim i uživali u oživljavanju likova iz priče kroz bojanke i pravljenje igračaka u obliku glavnih likova: Trbe, Dugog, Zmaja i Princeze.

Glumica DP RS, Zorana Šuman, u kostimu iz bajke u 13.00 časova pročitala je bajku Cvilidreta na djeci zanimljiv, prikladan i interaktivan način.

Novogodišnja i humanitarna manifestacija Snješkovo otvorena je 16. decembra u 17.00 časova na ulazu za publiku Dječijeg pozorišta RS gdje su mališani uživali u zabavnom programu sa Snješkom Bijelićem, Mašom i Medom, Djedom Mrazom, Svetim Nikolom i horom Vrapčići. Nakaon toga, kao i svake godine, posjetioce je u čarobni sniježni svijet uveo njegov domaćin, Snješko Bijelić, i svima prisutnima darovao po poklončić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije