Pozornica

Gledaoci se vraćaju u Narodno pozorište RS

Gledaoci se vraćaju u Narodno pozorište RS
Foto: Ilustracija | Gledaoci se vraćaju u Narodno pozorište RS

BANJALUKA - Redovni sadržaji Narodnog pozorišta Republike Srpske od naredne sedmice opet će biti dostupni građanima, nakon što je Adiko banka obezbijedila dezinfekciona sredstva kako bi se poštovale higijenske i mjere distanciranja, saopšteno je iz Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Direktor Narodnog pozorišta Republike Srpske Maja Dodig rekla je da je ovo pozorište morali osigurati zdravlje gledalaca da bi obavljalo svoje redovne aktivnosti.

"Ponosni smo što već tradicionalno njegujemo pozorišnu umjetnost u našoj ustanovi, te što smo upjeli steći partnere koji razumiju važnost nesmetanog obavljanja kulturnih aktivnosti. Adiko banka je našim posjetiocima omogućila siguran boravak u pozorištu i na ovaj način još jednom podržala naše redovne aktivnosti", istakla je ona.

Marketing menadžer Adiko banke Banjaluka Marija Panić rekla je da se trude da budu partner kulturi u našoj zemlji, a Narodno pozorište Srpske je jedan od dugogodišnjih partnera sa kojim sarađuju.

Ona je istakla da je ova banka prethodnih godina tradicionalno bila vezana za "Teatar fest".

"Ove godine smo odlučili pokriti troškove sigurnog izvođenja predstava u okviru svojevrsne pozorišne smotre, pod nazivom 'Zvjezdani teatar', te svim građanima pokloniti nesmetano uživanje u brojnim kulturnim sadržajima", navela je Panićeva.

"Zvjezdani teatar" počinje u ponedjeljak, 6. jula predstavom "Istina (ne) boli", a gledaoce sve do 11. jula čekaju brojne kvalitetne predstave u izvođenju glumaca Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije