Pozornica

Grupa Zoster održala koncert za pamćenje u banjalučkom KSB-u (FOTO)

Grupa Zoster  održala koncert za pamćenje u banjalučkom KSB-u (FOTO)
Foto: Vedran Sevčuk | Grupa Zoster sinoć je u banjalučkom KSB-u održala koncert za pamćenje.

Danima se u Banjaluci tražila ulaznica više za koncert popularnih mostaraca. Imajući u vidu popularnost koju uživaju u cijeloj regiji, očekivano je veliko interesovanje za ovaj nastup i već par dana prije 24. marta kada je najavljen njihov nastup u Klubu studenata Banjaluka, sve ulaznice su rasprodane.

Prepuni KSB, atmosfera i energija u klubu, sjajna svirka benda i komunikacija sa publikom, koja je neumorno pratila zadane ritmove i uglas pjevala stare, ali i nove hitove, još jednom potvrđuju da je Zoster jedan od najboljih i najkvalitetnijih bendova danas. Tokom nastupa nizali su se hitovi: „Čovjek zvani činjenica“, „Kuda idu svi ti ljudi“; „Volio sam te“, „Gavrilo“ i brojni drugi, a publika je neumorno pomagala u izvođenju istih i sinoć zasluženo dobila titulu „šestog člana benda“.

Zoster je po svemu poseban bend, za sebe vole da kažu kako nisu „još jedan od angažiranih bendova“. Njihovi tekstovi i muzika koju stvaraju, pričaju jednu autentičnu priču današnjeg vremena i prostora u kojem živimo i baš zato ih publika prepoznaje i doživljava kao „svoj bend“.

U narednim danima očekuje se još odličnih nastupa u KSB. Već narednog vikenda, u subotu 01. aprila nastupaju Kanda, Kodža i Nebojša, a 08. aprila tu su sjajni splićani – TBF.

Ulaznice za ove koncerte  dostupne su putem prodajnog sistema www.gigstix.ba – online, kao i na njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Takođe, ulaznice se mogu kupiti i u KSB-u.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije