Pozornica

"Hipnoza jedne ljubavi" večeras i sutra u NP RS

"Hipnoza jedne ljubavi" večeras i sutra u NP RS
Foto: N.N. | "Hipnoza jedne ljubavi" večeras i sutra u NP RS

BANjALUKA - Predstava Zvezdara tetara "Hipnoza jedne ljubavi" po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića, biće odigrana večeras i sutra sa početkom u 20 časova na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Riječ je o izvedbama humanitarnog karaktera u organizaciji udruženje građana "Misli dobro".

"Dovoljno je da samo jedna osoba sanja, kako bismo svi počeli slediti taj san. Meni je zaista čast i zadovoljstvo što ćemo večeras igrati za banjalučke porodilje i to baš ovu predstavu koja govori o odlasku i laganom nestanku našeg naroda sa ovih prostora, ne bismo li bar trunku pomogli da podignemo svest o tome da u današnje vreme nije toliki problem što ljudi odlaze, već što se ne vraćaju", kazala je uoči izvedbe glumica Anica Dobra vidno zadovoljna jer će ekipa Zvezdara teatra pomoći obnovu sanitarnih prostorija Klinike za akušerstvo i ginekologiju, kliničkog i univerzitetskog centra Banjaluka.

Pored novca od predstave, organizatori iz udruženja građana "Misli dobro" istakli su da su ovoj akciji pomogle kompanija m:tel, pekara Manja, Grave osiguranje, Nezavisne novine, te da se akcija nastavlja i u narednim danima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije