Pozornica

Humanitarni nastup "Sirotanovića" za Sašu Filipovića

Humanitarni nastup "Sirotanovića" za Sašu Filipovića
Foto: N.N. | Humanitarni nastup "Sirotanovića" za Sašu Filipovića

Pozorišna grupa "Sirotanovići" održaće humanitarni nastup sutra od 20.45 u Banjalučkom studentskom pozorištu, a prihod od prodatih ulaznica namijenjen je za liječenje Banjalučanina Saše Filipovića.

"Iza nas je najuspješnija sezona u kojoj smo se ponovo sastali pojačani još jednim članom (članicom), gotovo sve predstave su bile rasprodate i, što je najbitnije, o mnogim važnim temama smo prvi progovarali. Ponekad i jedini. Taman smo mislili zatvoriti sezonu, ali je pomoć našem sugrađaninu ipak preča. Naime, odlučili smo da nastupamo i u junu i da sav prihod od prodatih ulaznica doniramo našem sugrađaninu Saši Filipoviću, kojem je potrebna pomoć da bi mogao da nastavi liječenje tumora na mozgu, s kojim se bori od 2018. godine", navodi se u saopštenju "Sirotanovića".

Dalje navode da je Filipović do sada imao tri operacije, te zračenje i hemoterapije, čiji uspjeh zavisi od njegovog imuniteta, zbog toga mu je potrebna velika količina lijekova i suplemenata koji su poprilično skupi. Cijena ulaznice je šest KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije