Pozornica

Izvedena predstava "Ženski razgovori"

Izvedena predstava "Ženski razgovori"
Foto: Srna | Izvedena predstava "Ženski razgovori"

​U prepunoj kino-sali Centra za kulturu u Šamcu sinoć je, u okviru manifestacije "Šamačko ljeto", odigrana predstava "Ženski razgovori" u izvođenju Svjetlane Bojković, Vesne Čipčić i Milana Mihailovića.

Predstava "Ženski razgovori" nastala je po tekstovima Duška Radovića, a iz Centra za kulturu Srni je rečeno da je šamačka publika sa ushićenjem i ovacijama dočekala glumce i predstavu u svom gradu.

Ova predstava slovi za jednu od onih koja nikoga na ostavlja ravnodušnim i nasmije vas do suza. Tu su antologijske rečenice Duška Radovića, muški razgovori, ženski razgovori, šarmantan i zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca, naveli su iz Centra za kulturu.

Glumica Vesna Čipčić rekla je da je igrati jednu predstavu 10 godina mnogo, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda.

"E to se meni desilo sa predstavom `Ženski razgovori`. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj", navela je Čipčićeva.

Ona je dodala da su istinski uživali i glumci i publika.

"Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim - dobitna kombinacija", rekla je Čipčićeva.

Načelnik opštine Šamac Đorđe Milićević izjavio je Srni da je zahvalan glumačkoj ekipi koja je sinoć okupljenoj publici izmamila osmijeh i priredila veče koje će sigurno dugo pamtiti.

Manifestacija "Šamačko ljeto" traje od 14. juna do 14. avgusta.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije