Pozornica

Komedija "Ja (o) meni" izvedena u Prnjavoru

Komedija "Ja (o) meni" izvedena u Prnjavoru
Foto: Srna | Komedija "Ja (o) meni" izvedena u Prnjavoru

Srpski glumci Mina Lazarević i Srđan Ivanović izveli su u Domu kulture u Prnjavoru komediju "Ja (o) meni", rađenu prema tekstu i u režiji Teča Velimira.

Predstava, koja je izvedena sinoć, puna je dinamike i duhovitih dijaloga koji predstavljaju svojevrsni vapaj svakog pojedinca kada se susretne sa administrativnim preprekama na ovim prostorima.

Lazarevićeva je u izjavi Srni rekla da je predstava nastala tokom pandemije virusa korona, što je bila posebna motivacija.

"Bilo je to posebno raspoloženje, lečenje frustracija, stresa, nešto kao terapija. Kad počnemo da radimo slede smeh, zezanje, i tada nastaju najbolje, prave stvari", rekla je Lazarevićeva.

Ona je istakla da je publika u Prnjavoru na pravi način prihvatila predstavu.

"Bilo je mi dišemo - oni reaguju, što je za glumce nešto najlepše što može da se desi, da radimo zajedno sa publikom. Vidimo da su se kao i mi glumci uželeli nastupa", rekla je Lazarevićeva.

Glumac Srđan Ivanović rekao je da su sa ovom komedijom do sada u Republici Srpskoj, osim u Prnjavoru, nastupili na Danima komedije u Bijeljini.

Ivanović je najavio da će danas komedija biti izvedena pred dubičkom pozorišnom publikom, a na jesen su u planu gostovanja u većim gradovima. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije