Pozornica

Mjuzikl "Mama mia" izveden pod vedrim nebom u Beogradu

Mjuzikl "Mama mia" izveden pod vedrim nebom u Beogradu
Foto: Screenshot Facebook/Pozorište na Terazijama | Mjuzikl "Mama mia" izveden pod vedrim nebom u Beogradu

Mjuziklom "Mama mia" u režiji Juga Radivojevića svečano je večeras otvorena Ljetnja scena na stadionu Tašmajdan, u Beogradu.

Nakon skoro tri i po mjeseca pauze, publika je uživala u pozorištu, a ovoga puta i uz otvoreno nebo, poseban ambijent i kultnu muziku grupe ABBA u izvođenju ansambla i orkestra pozorišta na Terazijama.

Prije samog početka prisutnima je savjetovano da poštuju donesene mjere, međutim većina nije nosila masku.

Glumci na sceni su pak, prilagodili koliko su mogli svoje igranje trenutnoj situaciji, te su pozdravi bili "lakat o lakat", poljupci su se slali sa distance, a čak su i tekst malo izmijenili kako bi, kao kroz šalu, jedni druge opominjali na održavanje distance.

Dragan Vujić Vujke koji tumači Harija nosio je i masku.

Publika je aplauzom pozdravila Milenu Živanović u ulozi Sofi, Jelenu Jovičić u ulozi Done, Slobodana Stefanovića kao Sema, Vladana Savića kao Bila, Vujketa kao Harija…

Mjuzikl “Mama mia” Pozorišta na Terazijama je i sutra na repertoaru, a narednih dana uslijediće i predstava Beogradskog dramskog pozorišta "Trpele" Milene Depolo i Bobana Skerlića, koja je na repertoaru 27. i 28. juna, kao i "Seviljski berberin" Ðoakina Rosinija u režiji Ivana Klemenca u izvođenju ansambla Opere Srpskog narodnog pozorišta iz Novog Sada.

Predstave za djecu biće igrane na maloj sceni, a do 20. jula publika će moći da pogleda oko 40 izvođenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije