Pozornica

Na novogodišnjem koncertu nastupilo 250 članova "Une"

Na novogodišnjem koncertu nastupilo 250 članova "Une"
Foto: N.N. | Na novogodišnjem koncertu nastupilo 250 članova "Une"

Gradsko kulturno-umjetničko društvo "Una" iz Kozarske Dubice organizovalo je novogodišnji koncert pod nazivom "U susret praznicima" na kojem je nastupilo 250 članova tog društva.

Novogodišnji koncert održan je sinoć u sportskoj dvorani u Kozarskoj Dubici, a brojni Dubičani i gosti iz Omarske podržali su njihov nastup.

Koreograf Gradskog kulturno-umjetničkog društva "Una" Nataša Rašić rekla je da je za koncert pripremljeno 11 koreografija u kojima učestvuju njihovi članovi od četiri do 60 godina.

"Od avgusta radimo kao samostalno društvo i ovo je naš prvi samostalni koncert. Mnogo nam znači ovakva vrsta predstavljanja, veoma smo srećni i drago nam je što su građani došli u velikom broju da podrže naš rad i trud", istakla je Rašićeva.

Predsjednik društva "Una" Dajana Popović podsjetila je da je društvo ranije radilo u sastavu Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva "Prosvjeta".

"Već smo imali brojne nastupe, putovali smo ove godine u Bugarsku, a prije dvije sedmice naša grupa veterana imala je nastup na Zlatiboru, gdje su učestvovali na 9. međunarodom koncertu veterana", rekla je Popovićeva.

U narednoj godini ovo društvo planira brojne nastupe i predstavljanje van granica BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije