Pozornica

Najmlađi Čelinčani izveli predstavu "Naše stvari"

Najmlađi Čelinčani izveli predstavu "Naše stvari"
Foto: Srna | Najmlađi Čelinčani izveli predstavu "Naše stvari"

ČELINAC - Najmlađi članovi Dramske sekcije Čelinac premijerno su odigrali predstavu "Naše stvari" u kojoj su publici predstavili njihovo viđenje svakodnevnih situacija u školi.

"Moj cilj bio je da vidim kako djeca reaguju na ono što im se dešava u školi, u razgovoru sa učiteljima, kao i u njihovom međusobnom odnosu", rekla je reditelj predstave Nikolina Jovičić.

Ona je istakla posvećenost mališana u pripremi predstave jer su pokazali da mnoge situacije utiču na njih i bez skrivanja emocija iznosili svoje probleme.

"Na svakom času dramske sekcije imali smo zadanu temu. Mališani su različito reagovali na ono što im se dogodilo u školi, a onda bi iz više priča tražili onu koja ima komičnu notu", rekla je Jovičićeva.

Ona je dodala da je rad i druženje sa mališanima u dramskoj sekciji odličan način da se odvoje od mobilnih telefona i učestvuju u društvenom životu lokalne zajednice.

U predstavi, koja je izvedena u Kulturnom centru, učestvovalo je 14 mališana od sedam i više godina. Ovo je prvi projekat Dramske sekcije Čelinac, koja je ove godine počela sa radom.

Starija grupa Dramske sekcije Čelinac priprema duo dramu "Iz početka" koja će uskoro biti premijerno izvedena pred čelinačkom publikom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije