Pozornica

Pratite nas na Google news

"Naši dani" za početak "Zapleta 12"

"Naši dani" za početak "Zapleta 12"
Foto: N.N. | "Naši dani" za početak "Zapleta 12"
David Jojić

BANJALUKA - Izvođenjem monodrame "Naši dani" Radoslava Raleta Milenkovića sutra će od 20 časova početi program Međunarodnog festivala glumca "Zaplet 12 - nova normalnost" u Gradskom pozorištu "Jazavac".

Ista predstava biće izvedena i dan kasnije u istom terminu, a u petak, 4. septembra, u 20 časova gostovaće Zijah Sokolović sa svojim kabareom "Međuigre 0-24".

Takmičarski program festivala počeće u subotu, 5. septembra, u 20 časova, kada će biti izvedena predstava "Prah" "Altteatara" iz Sarajeva.

Publika će u Gradskom pozorište "Jazavac" tokom septembra moći da pogleda još tri predstave u takmičarskoj selekciji i to: "Nije čovjek ko ne umre" (10. septembra u 20 časova) Pozorišta Prijedor, zatim "Fine mrtve d(j)evojke" (12. septembra u 19 i 21.30) Beogradskog dramskog pozorišta i predstavu "Obitelj" (30. septembra u 20 časova) HNK Split.

Večeras će u holu "Jazavca" biti otvorna i izložba crteža i slika slikarki Dragane Nikolić i Dragane Grašar. Festival će biti održan uz puno poštovanje propisanih epidemioloških mjera.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije