Pozornica

Odigrana predstava za mališane iz obdaništa "Neven"

Odigrana predstava za mališane iz obdaništa "Neven"
Foto: Srna | Odigrana predstava za mališane iz obdaništa "Neven"

VIŠEGRAD - Povodom vaskršnjih praznika, za mališane obdaništa "Neven" danas je održana tematska predstava "Vaskršnji zeka", u izvođenju dramskih umjetnika iz Banjaluke.

Saradnik za vaspitno-obrazovni rad obdaništa "Neven" Sanja Kujundžić Tasić rekla je da su poslije dužeg vremena otvorili vrata ustanove za sve dobronamjerne goste i prijatelje, a danas su za pet grupa dječaka i djevojčica, povodom predstojećih praznika, organizovali pozorišnu predstavu.

"Trudimo se da na razne načine djecu upoznamo sa pozorištem, bilo ovakvim posjetama ili predstavama naših vaspitača jer time podstičemo djecu na razmišljanje, dijalog i stvaranje", precirala je Tasićeva.

Prema riječima dječijeg animatora Bobana Ratkovića "Fazonka", interakcija sa mališanima je izvanredna.

"Predstava je odrađena više nego uspješno, bilo je puno smijeha što je probudilo praznični duh i učinilo da svi s radošću dočekujemo Vaskrs", rekao je Ratković.

Djevojčica Dunja Bojić nije skrivala oduševljenje istakavši da jedva čeka da "Fazonka" vidi ponovo.

Njen drugar Pavle Obradović poželio je isto, naglasivši da je predstava veoma smiješna i da ga je usrećila.

Povodom vaskršnjih praznika djeca obdaništa "Neven" u četvrtak, 20. aprila, će prisustvovati dijelu Liturgije u Crkvi Svetog cara Lazara u Andrićgradu, nakon čega će u dvorištu ove predškolske ustanove zajedno sa svojim vaspitačima bojiti vaskršnja jaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije