Pozornica

"Osmomartovski koncert" održan u Prijedoru

"Osmomartovski koncert" održan u Prijedoru
Foto: Srna | "Osmomartovski koncert" održan u Prijedoru

PRIJEDOR - Udruženje za očuvanje tradicije Prijedor organizovalo je večeras "Osmomartovski koncert" u saradnji sa Kolom srpskih sestara Prijedor, Kulturno-umjetničkim društvom (KUD) "Kozara" iz Prijedora i KUD-om "Knešpolje" iz Knežice.

Predsjednik Udruženja Žeko Šormaz rekao je novinarima da su na koncertu nastupili i članovi muške i ženske pjevačke grupe, te orkestar Udruženja.

"Ovo je jedan od koncerata koji će postati tradicija i koji ćemo redovno održavati oko 8. marta, Dana žena", naveo je Šormaz.

Koncertu je prisustvovao i gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović, koji je rekao novinarima da je došao da podrži koncert organizovan povodom predstojećeg praznika 8. marta uz poštovanje svih predloženih epidemioloških mjera.

"Udruženje za očuvanje tradicije je jedno od udruženja koje se bavi čuvanjem tradicije u našem gradu i bitno je da oni to prenose na mlade ljude, na našu djecu. Zbog toga je grad Prijedor spreman da i dalje podržava i ovo i sva udruženja koja se bave ovim i sličnim radom", istakao je Pavlović.

Pavlović je iskoristio priliku da sugrađankama čestita 8. mart, poručivši im da ostanu to što jesu - stub društva. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije