Pozornica

Ovako izgleda Hoakin Finiks kao Džoker

Ovako izgleda Hoakin Finiks kao Džoker
Foto: N.N. | Ovako izgleda Hoakin Finiks kao Džoker

Reditelj filma "Džoker" (Joker) Tod Filips objavio je kratki video-snimak u kojem fanovi najpopularnijeg negativca DC stripova mogu da vide kako glumac Hoakin Finiks izgleda pod maskom.

U kratkom video-materijalu, koji je reditelj objavio na svom profilu na Instagramu vidi se glumac kako stoji sa poluosmijehom dok mu preko lica "prelazi" slika Džokera, piše Independent.

Filips je prije nekoliko dana objavio da će Finiksov Džoker, koji se u filmu zove Artur, biti primijetno drugačiji od onog originalnog iz stripa. Film pod nazivom "Džoker" (Joker), prati život Betmenovog najvećeg neprijatelja, kao i njegov razvojni put - od komičara do kriminalca.

Budžet filma je 55 miliona dolara, što je znatno manje od prethodnih Vorner Brosovih adaptacija. Najmanji budžet prije ovoga, držao je film "Čudesna žena" (Wonder Woman) sa 149 miliona dolara, dok je najveći budžet imao film "Liga pravednika" (Justice League) iz 2017. godine.

Budžet ovog filma bio je 300 miliona dolara.

Uprkos najnižem budžetu film obećava, jer će se pored Finiksa u njemu pojaviti mnogi poznati glumci poput Roberta de Nira, Fransesa Konroja, Marka Marona i Zazi Bitz.

 U bioskopima se očekuje u oktobru 2019. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Camera test (w/ sound). Joker.

Objavu dijeli Todd Phillips (@toddphillips1)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije