Pozornica

Paljanke druge na festivalu "Ritam Evrope"

Paljanke druge na festivalu "Ritam Evrope"
Foto: Srna | Paljanke druge na festivalu "Ritam Evrope"

PALE - Drugo mjesto na finalnom takmičenju Međunarodnog muzičkog festivala za djecu i mlade "Ritam Evrope", koji je danas održan u Strumici u Sjevernoj Makedoniji, osvojile su Anđela Ždrale, Sofija Kusmuk, Helena Ćosić, Tara Blagojević, Mihaela Kovačević, Lana Poljaković sa Pala.

Djevojke su kao nagradu dobile putovanje u Azerbejdžan, zemlju koju su predstavljale na takmičenju sa pjesmom "Kleopatra" Samire Efendi.

Učesnice su izjavile Srni da su u veliko finale došle bez ikakvih očekivanja jer su svoj san ostvarile već time što su u Gradišci osvojile prvo mjesto na festivalu "Ritam Evrope", tako da će opština Pale ove godine biti domaćin tog takmičenja.

"Srećne smo i ponosne što smo opet najbolji ambasadori naše opštine. Zahvaljujemo načelniku Pala Bošku Jugoviću koji nam je pružio podršku", rekle su mlade Paljanke.

Na prvom Međunarodnom muzičkom festivalu za djecu i mlade "Ritam Evrope" u Strumici takmičilo se po pet prvoplasiranih učesnika iz Crne Gore, Srbije, Sjeverne Makedonije i Republike Srpske, piše Srna.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije