Pozornica

Poetsko veče sa Tanjom Bošković i Radom Marjanovićem u Banskom dvoru

Poetsko veče sa Tanjom Bošković i Radom Marjanovićem u Banskom dvoru
Foto: Facebook | Poetsko veče sa Tanjom Bošković i Radom Marjanovićem u Banskom dvoru

Glumačka diva Tanja Bošković i prvak Pozorišta na Terazijama Rade Marjanović nastupiće sa programom "Dobro došli u kabare Beograd" 8. juna, u 20 časova, u velikoj sali Kulturnog centra Banski dvor u Banjaluci.

Publika će imati priliku da uživa u interpretacijama Tanje Bošković i Rade Marjanovića, koji će izvesti neke od najvećih hitova Đorđa Marjanovića, Lea Martina, "Novih fosila", ali i poznate pjesme iz legendarnih filmova i serija kao što su "Bolji život" i "Balkan ekspres".

Dvoje maestralnih glumaca govoriće i stihove i priče Mome Kapora, Matije Bećkovića, Duška Radovića, Branka Ćopića i drugih velikih pisaca, a sve to uz klavirsku pratnju pijaniste Uroša Rankovića.

"Ovo muzičko-poetsko veče predstavlja iskrenu ispovijest Tanje Bošković i Rade Marjanovića, čija interpretacija donosi uzbuđenje i emotivnost jedinstvenu na ovim prostorima", naveli su organizatori manifestacije Agencija "Venturo" Banjaluka.

"Dobro došli u kabare Beograd" na duhovit i ironičan način priča priču o djetinjstvu, prijateljstvima, ljubavi i jednom prošlom vremenu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije