Pozornica

Pozorište na Terazijama druži se s publikom onlajn

Pozorište na Terazijama druži se s publikom onlajn
Foto: N.N. | Pozorište na Terazijama druži se s publikom onlajn

BEOGRAD- Pozorište na Terazijama, u želji da nastavi komunikaciju sa svojom publikom u aktuelnoj situaciji, u narednom periodu planira da realizuje različite aktivnosti preko interneta.

Tokom ove jubilarne 70. sezone, kako poručuju iz ovog teatra, podsjećali su se najvažnijih trenutaka iz istorije pozorišta, stoga njihove aktivnosti nastavljaju u tom pravcu.

Tri puta sedmično, svakog ponedjeljka, četvrtka i subote u 19.30 časova, publika će moći da gleda neke od kultnih predstava koje su ostavile značajan trag i uticale na razvoj ovog muzičkog pozorišta.

Linkovi predstava, iz arhive RTS-a, biće objavljeni na njihovom „Fejsbuk“ profilu. Prva predstava biće u ponedjeljak 6. aprila - “Splitski akvarel” (1978) u režiji Miljenka Štambuka.

- Svake nedelje i utorka u 18 časova u live uključenju u trajanju od pola sata na instagram profilu našeg pozorišta, publika će imati priliku da razgovara sa glumcima o muzičkom pozorištu, specifičnosti i zahtevnosti rada i načinu i procesu pripreme jednog mjuzikla - poručuju iz pozorišta.

Na kraju ovog druženja biće postavljeno i jedno kviz pitanje vezano za oblast mjuzikla, a pošiljalac tačnog odgovora biće nagrađen.

U saradnji sa izdavačkom kućom “Klio”, dobitniku će, u skladu s procedurama tokom vandrednog stanja, na kućnu adresu biti poslata knjiga ovog izdavača.

Razgovori sa glumcima na instagram profilu pozorišta (@pozoristeterazije) će početi od nedelje 12. aprila (#našepriče).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije