Pozornica

Predstava "Pomahnitali" premijerno u "Jazavcu"

Predstava "Pomahnitali" premijerno u "Jazavcu"
Foto: N.N. | Predstava "Pomahnitali" premijerno u "Jazavcu"

BANJALUKA - Nagrađivana komedija "Pomahnitali", u kojoj uloge tumače poznati beogradski glumci Tatjana Kecman i Miloš Đorđević, premijerno će biti izvedana u Gradskom pozorištu "Jazavac" 22. marta u 20 časova.

Režiju predstave, nastale saradnjom ustanove kulture "Teatr Vuk" i produkcije "Ferzeng" iz Beograda, potpisuje Tatjana Kecman. Komedija se bavi ljudima koji su postali opsjednuti formom, statusnim simbolima i brendovima.

"U svakoj od scena protagonisti završe s nervnim slomom zbog nekih sitnih trivijalnih problema koji im remete 'savršenu' formu. Dane okončavaju tako što, umorni od borbe, gužve, svađa, sa osjećanjem nezadovoljstva i izopštenosti, za utjehu okače selfi na kome sve blista baš kako treba, savršeno", navodi se u saopštenju Agencije "Venturo" iz Banjaluke, organizatora gostovanja.

Ulaznice se mogu kupiti u Gradskom pozorištu "Jazavac".

Tatjana Kecman je uradila veliki broj autorskih projekata, a nastupala je i na sceni Beogradskog dramskog pozorišta. Na veliko platno zakoračila je sa sedam godina u čuvenoj seriji "Osma ofanziva" Soje Jovanović, a od tada do danas glumila je u brojnim filmovima i serijama: "Podzemlje", "Bila jednom jedna zemlja", "Ubice mog oca", "Žigosani u reketu", "Dara iz Jasenovca", "Pevačica", "Toma"...

Miloš Đorđević je stalni član Narodnog pozorišta Beograd, u kojem je igrao u više od 30 predstava. Glumio je u filmovima i serijama "Za kralja i otadžbinu",  "Vratiće se rode", "Santa Maria dela Salute ", "Sumnjiva lica"...

Za rad u pozorištu više puta je nagrađivan, a svakako najvrijednija priznanja koja je dobio su "Zlatni ćuran" za najbolje glumačko ostvarenje na "Danima komedije" u Jagodini 2017. godine i "Zoranov brk" za najboljeg glumca na "Danima Zorana Radmilovića" u Zaječaru 2018. godine.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije