Pozornica

Predstava "Prah" 29. marta u sarajevskom CKM

Predstava "Prah" 29. marta u sarajevskom CKM
Foto: N.N. | Predstava "Prah" 29. marta u sarajevskom CKM

SARAJEVO - Predstava "Prah", u kojoj sjajne glumačke kreacije ostvaruju Gordana Boban i Mirsad Tuka, biće odigrana u sarajevskom Centru kulture i mladih (CKM) u utorak, 29. marta.

"Drama sa elementima komedije u kojoj se jedna obična porodica, svakodnevno suočena sa siromaštvom i čamotinjom, iznenada susreće sa neočekivanim bogatstvom - glavnim dobitkom na lotu. Likovi prolaze kroz katarzu koja im pomaže da otkriju vlastitu suštinu, kao i suštinu međusobnih odnosa", stoji na internet stranici CKM.

Postavka ovog popularnog dramskog teksta je specifična po tome što je akcenat na glumačkoj igri i na filigranski građenim karakterima koje nose dvoje glumaca.

"Publiku očekuje čitava paleta emocija, iskrene tuge, smijeha ali i pitanje da li zaista novac može riješiti naše istinske probleme. Scenografija i kostimografija Adisa Vatreš, muzika Irena Popović Dragović a dizajn plakata Naida Begović Čelik. Režiju potpisuje Miralem Zubčević", navedeno je u opisu predstave.

Predstava počinje u 19.30, a ulaznice se mogu kupiti na blagajni CKM po cijeni od 10 KM, radnim danima od 10 do 12 i od 16 do 20 časova, kao i dva sata pred predstavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije