Pozornica

"Priča bez veze" večeras na repertoaru "Juhu festa"

"Priča bez veze" večeras na repertoaru "Juhu festa"
Foto: N.N. | "Priča bez veze" večeras na repertoaru "Juhu festa"

BANJALUKA - Koncertom za bebe u subotu otvoren je drugi "Juhu fest" u produkciji Gradskog pozorišta "Jazavac". Pod motom "Sedam dana igara" festival je sačinjen od programa za djecu i porodicu i traje sedam dana, a akcenat je na sadržajima za djecu koji razvijaju maštu i kreativnost.

"Najčešća fraza koju čujemo od svojih vršnja-ka jeste 'kako smo se mi igrali', aludirajući na opsjednutost naše djece telefonima, igricama i banalnim sadržajima koji su im dostupni. Stoga nam je želja da 'Juhu fest', koji s razlogom organizujemo u proljeće, ponudi sadržaj bogatiji, izazovniji i ljepši od onog s ekrana. Sportska takmičenja, kreativne radionice, mnogo zabave i smijeha tokom sedam dana, a sve to u komunikaciji i živom kontaktu sa nekoliko desetina djece, rezultira srećom naj-mlađih. Jedini način da se publika uvjeri u to jeste da i sama postane dio te čarolije koja se zove pozorište", riječi su Dragane Marić, idejnog tvorca samog festivala.

Svi zainteresovani će danas od 19 časova na "Juhu festu" moći da uživaju u predstavi "Priča bez veze", teatra "Poco Loco" iz Zagreba, a predstava je namijenjena uzrastu od pet do 10 godina, dok će u 20 časova svi ljubitelji knjige moći da uživaju u čitanju bajki sa Draganom Marić. Ulaznice za sve predstave su u prodaji na biletarnici Gradskog pozorišta "Jazavac", dok je ulaz za čitanje bajki slobodan.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije