Pozornica

"Prijedorsko ljeto kulture" imaće 50 programa

"Prijedorsko ljeto kulture" imaće 50 programa
Foto: Srna | "Prijedorsko ljeto kulture" imaće 50 programa

PRIJEDOR - "Prijedorsko ljeto kulture" ove godine imaće 50 programa na različitim lokacijama, kako u urbanim prostorima tako i u seoskim mjesnim zajednicama, najavila je danas načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti grada Prijedora Monja Kasalović.

Kasalovićeva je navela da je "Prijedorsko ljeto kulture" počelo sinoć maskenbalom "Svijet dječije mašte", a da se završava 26. avgusta programom Kulturno-umjetničkog društva "Osman Džafić" - "Veče sevdaha i sevdalinke".

"I ove godine sa gradom Prijedorom u organizaciji ove tradicionalne manifestacije učestvuju javne ustanove kulture i udruženja građana i svi dajemo nemjerljiv doprinos da imamo što više raznovrsnijih sadržaja", rekla je Kasalovićeva na konferenciji za medije u Prijedoru.

Ona je izdvojila dva festivala, "ŠA" i "Garden", kao veliki koncert grupe "Rok ko fol".

"Novina je i da ćemo u lapidarijumu Muzeja Kozare održavati mini-koncerte naših lokalnih rok i pop izvođača, ali i gostiju sa strane, osim koncerata na drugim lokacijama. Novina je i koncert grupe `Divanhana`, a imaćemo i stendap komediju. I ove godine spektakularno će nastupiti Udruženje građana `Gradski hor Prijedor` s cjelovečernjim koncertom, kao i orkestar harmonika Miloša Zeca `Skaj Glori`", istakla je Kasalovićeva. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije