Pozornica

Sedmica Studija "Jazavac" od 10. do 21. juna

Sedmica Studija "Jazavac" od 10. do 21. juna
Foto: Ustupljena fotografija | Sedmica Studija "Jazavac" od 10. do 21. juna

BANJALUKA - U sklopu Škole glume i govora Studio "Jazavac" i ove godine, kao završni rad, kako javljaju iz Gradskog pozorišta "Jazavac", biće prikazana Sedmica Studija "Jazavac", koju čini 14 prezentacija (javnih časova) i šest predstava.

Sedmica Studija "Jazavac" tajaće od subote 10. juna do 21. juna, a riječ je o kruni desetomjesečnog rada članova ovoga studija i njihovih mentora. U svim programima učestvuje preko 200 članova Škole glume i govora Studio "Jazavac".

"Rad u Školi glume i govora Studio 'Jazavac' doživljavamo kao najplemenitije ulaganje koje jedno pozorište može da ponudi. Kroz našu školu za sve ove godine prošlo je više hiljada mladih ljudi koji su naučili osnovne stvari o glumi i pozorištu, ali i o bontonu, prijateljstvu, kreativnosti, poštovanju drugih i drugačijih i osjetili radost stvaranja nečeg novog. Svi oni danas su i obrazovana pozorišna publika i srećni smo što našim najmlađim sugrađanima, ali i onima iz okolnih gradova, možemo da ponudimo kvalitetan sadržaj koji čini njihovo odrastanje lakšim, emotivno i socijalno bogatijim", kazala je Dragana Marić, osnivačica i koordinatorka Škole glume i govora Studio "Jazavac".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije