Pozornica

Svetlana Ceca Bojković za "Nezavisne": Bolje se povući na vreme (VIDEO)

Svetlana Ceca Bojković za "Nezavisne": Bolje se povući na vreme (VIDEO)
Foto: Screenshot/YouTube video Dejan Rakita | Svetlana Ceca Bojković za "Nezavisne": Bolje se povući na vreme (VIDEO)

BANJALUKA - Ja sam realna pa smatram da je bolje povući se na vreme nego da me neka vrsta zdravstvenog hendikepa u tome onemogući, to bi bilo tužno, a ova predstava nije zaslužila takav kraj, rekla je za "Nezavisne" glumica Svetlana Ceca Bojković.

Ona je govorila sinoć za "Nezavisne" nakon 108. i posljednje izvedbe "Gospođe ministarke", koju je po kultnom tekstu Branislava Nušića na Veliku scenu Narodnog pozorišta Republike Srpske postavila rediteljka Milica Kralj.

"Divne se emocije, kada dođe kraj uvek je to dirljivo jer onda navru sve one uspomene koje smo imali, koje sam ja imala i koje su moje kolege imale za sve vreme ovog igranja i probanja. Pre svega rad je bio jako prijatan, jako dragocen, divno smo se slagali, divan ansambl, stvarno su odnosi bili fantastični što je vrlo važno", rekla je Bojkovićeva.

Istakla je da su uspjeli da naprave jedan timski rad i da je zato predstava dobra.

Inače, predstava je postavljena 2006. godine i nakon dugotrajnog aplauza i nezapamćenih ovacija u velikoj sali nacionalnog teatra Republike Srpske, glumac Aleksandar Stojkovic Piksi rekao je da je ovo ministarka koja pobjeđuje sve "izbore" - preživjela je čak četiri mandata.

Razgovarao: Milan Rakulj, Snimio: Dejan Rakita

Opširnije u videu: 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije