Pozornica

U "Snješkovu" danas slikanje, bajka, crtani film i slatkiš

U "Snješkovu" danas slikanje, bajka, crtani film i slatkiš
Foto: N.N. | U "Snješkovu" danas slikanje, bajka, crtani film i slatkiš

Šestog dana humanitarne, kulturno-zabavne manifestacije "Snješkovo", koju već petu godinu za redom organizuje Dječije pozorište Republike Srpske, posjetioce očekuje slikanje, bajka, crtani film i, naravno, slatkiš.

Najmlađi će danas u 11.00 časova imati priliku da učestvuju u slikarskoj radionici koju vodi Berina Šuščević, scenograf Dječijeg pozorišta RS i magistar slikarstva. Radionica će biti takmičarskog karaktera, svi učesnici će dobiti po slatkiš, a pobjednik i poklon paket.

U 13.00 časova bajku "Bratac i sestrica" čitaće glumica Đurđa Vukašinović. U čarobnom kostimu, glumica će, na interaktivan način, bajku braće Grim približiti mališanima i uvesti ih u svijet pozorišta i beskrajne mašte.

Isti dan, u 18.00 časova posjetioci će, na Maloj sceni DP RS, pogledati crtani film "Knjiga o džungli" po izboru dramaturga Slaviše Radana koji će sa prisutnima, nakon projekcije, voditi razgovor o filmu.

Manifestacija "Snješkovo" je humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva biće donirana udruženju roditelja prijevremeno rođene djece u Republici Srpskoj– Mrvice za kupovinu toplog krevetića.

"Snješkovo" se, u vidu različitih programa za djecu, odvija svakodnevno od 11.00 do 19.00 časova do 30. decembra 2018. godine.

Ulaz i programi za sve posjetioce su besplatni, a s obzirom na to da je vrijeme darivanja svakog očekuje i po poklončić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije