Pozornica

U DP RS postavljena pametna klupa za mališane

U DP RS postavljena pametna klupa za mališane
Foto: N.N. | U DP RS postavljena pametna klupa za mališane

U Dječijem pozorištu Republike Srpske (DP RS), uz podršku banjalučke kompanije "Telemax", postavljena je pametna klupa uz koju će mališani dolazeći na predstave imati priliku da vide primjer korištenja savremene tehnologije u javnom prostoru.

"Pametna klupa u pozorištu postaje digitalno mjesto koje će služiti za promociju nauke i novih tehnologija najmlađoj populaciji. Punjači i internet pristup koje omogućava pametna klupa su mogućnosti koje stvaraju navike korištenja ovakvih i sličnih uređaja. Osim toga, korištenjem klupe želimo inspirisati najmlađe da počnu razmišljati o novim proizvodima, novim rješenjima koja će imati svoju primjenjivost u budućnosti", navodi se u saopštenju DP RS.

Klupa sadrži i promotivni LCD displej koji sponzorima, prijateljima i svima koji podržavaju rad Dječijeg pozorišta daje mogućnost da plasiraju marketinške i servisne informacije.

Pametna klupa, inače brend pametnog urbanog mobilijara City Gecko, tako je zahvaljujući kompaniji "Telemax" koja je proizvodi našao svoj put i do najmlađih. Prema riječima Gorana Vukalovića, direktora marketinga, kompanija "Telemax" je pokrenula brend City Gecko prije tri godine kada je odlučila da u svoj portfolio doda i sopstvena rješenja.

"Telemaxova" pametna klupa, postavljena u Dječijem pozorištu, u najboljem potvrđuje da kreativnost, dobra namjera i saradnja između jedne uspješne kompanije i javne ustanove zajedno čine dobrobit široj društvenoj zajednici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije