Pozornica

Večeras 100. izvođenje predstave "Celo telo tu me boli"

Večeras 100. izvođenje predstave "Celo telo tu me boli"
Foto: Ilustracija | Večeras 100. izvođenje predstave "Celo telo tu me boli"

Večeras sa početkom u 20 časova u Gradskom pozorištu Jazavac biće odigrano 100. jubilarno izvođenje predstave "Celo telo tu me boli".

Režiju ovog komada koji je ostvario veliki uspjeh i na regionalnim daskama koje život znače potpisuje Nikola Pejaković, dok se u glavnim ulogama pojavljuju glumci Ljubiša Savanović, Velimir Blanić i Nikolina Friganović.

"Nama je posebna radost da Gradsko pozorište Jazavac slavi 100. igranje bilo koje predstave, a posebno nam je drago što je to predstava 'Celo telo tu me boli' sa kojom smo ostvarili jedan veliki uspjeh. Ovo je predstava sa kojom smo najviše gostovali, i u Srbiji i u Makedoniji, Hvatskoj, Noveškoj i mnogim drugim zemljama", rekao je Ljubiša Savanović.

Glumac dodaje da se nada da će Gradsko pozorište Jazavac uskoro imati neku predstavu koja će obilježiti ovako značajan jubilej.

"Ovo je predstava koja na neki način ima svoju popularnost i veliki broj igranja zahvaljujući temi i načinu na koji obrađuje tu temu, tako da siguran sam da ljudi prepoznaju ono što mi hoćemo da kažemo u predstavi i da zato ona stalno ova puni sale", zaključio je Savanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije