Pozornica

Vikend stendap komedije u Mostaru

Vikend stendap komedije u Mostaru
Foto: N.N. | Vikend stendap komedije u Mostaru

Karavan humora zaputio se u avanturu širom Bosne i Hercegovine, a prva stanica je Mostar, gdje će svi ljubitelji stendap komedije 26. i 27. septembra imati priliku da uživaju u radionicama i nastupima bosanskohercegovačkih komičara.

Omladinski kulturni centar "Abrašević" iz Mostara, u saradnji sa komičarima iz Bosne i Hercegovine, organizuje radionice stendap komedije te pozivaju sve građane da im se pridruže tokom vikenda zabave i smijeha u prostorijama OKC "Abrašević".

Radionice će se održati u subotu i nedjelju, s početkom u 14 časova, a učešće je besplatno. Mentori i voditelji radionica su afirmisani stendap komičari Omer Hodžić iz Mostara i Mirko Komljenović iz Banjaluke. A osim njih, publiku će tokom večeri zabavljati i komičari Hazim Mujčinović iz Tuzle te Navid Bulbulija iz Sarajeva.

Svi učesnici radionica će u nedjelju, tokom "Open Mic" večeri, dobiti svojih pet minuta na pozornici te nastupiti pred publikom. A za komičara ili komičarku, koji najviše nasmiju prisutne, organizatori su pripremili nagradu - tablet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije