Pozornica

"Ženski razgovori" na "Šamačkom ljetu"

"Ženski razgovori" na "Šamačkom ljetu"
Foto: N.N. | "Ženski razgovori" na "Šamačkom ljetu"

ŠAMAC - Kultna predstava "Ženski razgovori", nastala po tekstovima velikog Duška Radovića, biće izvedena u Centru za kulturu Šamac 27. jula, od 20 časova.

Ova urnebesna komedija, u kojoj igraju bardovi srpske scene Vesna Čipčić, Svetlana Bojković i Milan Caci Mihailović, u Šamcu će gostovati u okviru "Šamačkog ljeta", manifestacije koja se nizom programa održava u junu, julu i avgustu.

Kako javljaju iz Centra za kulturu Šamac, ulaznice, po cijeni od pet KM već su u prodaji u njihovim prostorijama, dodajući da predstava slovi za jednu od onih koja nikoga na ostavlja ravnodušnim i koja će publiku nasmijati do suza.

"U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspješno zabavlja publiku. Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan i zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvijek nasmijana napusti salu", javljaju iz Centra za kulturu Šamac.

"Igrati jednu predstavu deset godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda", kazala je o predstavi Vesna Čipčić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije