Vizuelna umjetnost

"Budi muško klub": Izložba fotografija o Banjaluci

"Budi muško klub": Izložba fotografija o Banjaluci
Foto: Arhiva | "Budi muško klub": Izložba fotografija o Banjaluci

BANJALUKA - Grupa mladih iz "Budi muško kluba" Banjaluka u ponedjeljak, 29. januara, u 19 časova u Domu omladine održaće izložbu fotografija i video-materijala na kojima će predstaviti ono što krasi, ali i ono što bi trebalo poboljšati u gradu na Vrbasu.

Naime, grupa mladih i građana odlučili su da Banjaluku predstave onakvu kakva ona jeste - sa svim svojim prednostima, ali i onim što se može načiniti bolje.

"Ne želimo da sjedimo i posmatramo promjene, kakve god da su one. Uzeli smo stvar u svoje ruke, ovog puta, foto-aparate i kamere, i načinili fotografije detalja koji krase ili mogu da krase naš grad. Fotografisali smo i snimali sve ono čime smo se oduševili i u čemu uživamo. Jedan dio fotografija odnosi se na stanja i pojave na kojima treba raditi kako bi se unaprijedili ili doveli u funkciju", navode iz "Budi muško kluba", te dodaju da ovim žele da ukažu na stvari koje treba promijeniti i poboljšati.

"Dajemo primjer da nam niko ne treba govoriti kakav je naš grad. Trebamo vidjeti, doživjeti i uživati u svakom trenutku. Takođe, treba da ukazujemo na stvari kako bi bile bolje i promovišemo grad kao mjesto u koje je poželjno doći. Ne dozvolimo da nam daju drugačiju sliku ili drugačije informacije", saopštili su iz ove grupe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije