Vizuelna umjetnost

Danijela Mihić izlaže u UDAS-u

Danijela Mihić izlaže u UDAS-u
Foto: N.N. | Danijela Mihić izlaže u UDAS-u

BANJALUKA - Samostalna izložba radova Danijele Mihić biće otvorena sutra, s početkom u 19 časova, u Kulturnom centru UDAS u banjalučkom naselju Starčevica.

"Riječ je o prvoj samostalnoj izložbi radova umjetnika sa invaliditetom i bez invaliditeta u okviru programa izlagačkih aktivnosti Kulturnog centra UDAS Banjaluka za 2020. godinu. Umjetnički savjet Kulturnog centra UDAS, na osnovu javnog konkursa iz oblasti slikarstva za umjetnike sa invaliditetom i bez invaliditeta, odabrao je radove umjetnice Danijele Mihić za predstavljanje u KC UDAS", saopšteno je iz ovog kulturnog centra.

Kako stoji u saopštenju, Danijela Mihić je dobitnica nagrade za slikarstvo Kulturnog centra UDAS u okviru završne kolektivne izložbe radova studenata Studijskog programa likovne umjetnosti Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci u akademskoj 2018/2019. Izložba će biti otvorena do 31. marta i dostupna je za posjetioce radnim danom i subotom od devet do 15.30.

Danijela Mihić rođena je 1997. godine u Banjaluci, gdje je završila Srednju tehnološku školu. Student je četvrte godine Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjaluci na smjeru slikarstvo, u klasi Radoslava Tadića.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije