Vizuelna umjetnost

Nagrađeni dječji likovni i literarni radovi

Nagrađeni dječji likovni i literarni radovi
Foto: Srna | Nagrađeni dječji likovni i literarni radovi

KOTOR VAROŠ - Dječija manifestacija "Proljeće u mom gradu" na kojoj su nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi učenika osnovne škole održana je večeras u okviru aprilskih svečanosti povodom Dana opštine Kotor Varoš.

Priznanja i nagrade za najuspješnije likovne radove dobili su Nađa Vasić, Anis Prlja i Veljko Bubić u kategoriji od prvog do petog razreda, dok su u kategoriji od šestog do devetog razreda nagrađeni Marija Todorović, Milica Jovičić i Luka Tomić.

U kategoriji literarnih radova nagrađeni su od prvog do petog razreda Lena Vučenović, Sofija Rašević i Amna Letić, dok su kod starijih razreda najkreativniji bili Anđela Kragić, Ajla Letić i Ana Ilić.

Nagrade i priznanja najuspješnijim učenicima uručio je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

U zabavnom dijelu programa nastupila su djeca iz produženog boravka i predškolske grupe vrtića "Larisa Šugić", ansambl "Žubor" i folklorni ansambl "Kotor Varoš", te među najmlađima popularni Trapavko.

Manifestaciju "Proljeće u mom gradu", koja je održana u kino-sali, organizovali su Javna ustanova Centar za kulturu, sport i informisanje i Osnovna škola "Sveti Sava", a pokrovitelj je bila opština Kotor Varoš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije